Hallen

Hallen

Oppdatering om hallprosjektet i EHK ...


Styret jobber fremdeles med å søke skiklubben og kommunen, en tidskrevende prosess - og slik det ser ut nå, kan vi ikke forvente at hallen blir satt opp før tidligst mars 2021. Dette er også bla pga vinter og tele i bakken. Vi beklager selvfølgelig dette, men det er ikke så mye mer vi får gjort fortere. Dog kan vi opplyse om at alt tilhørende hallen nå er på plass på Ormlia - og flyttet opp på «vollen», slik at brøyting kan foregå uten at noe blir ødelagt - og da vil vi - når smittevernslette tillater det - kunne bruke plassen til kommende treninger. Gressmatten vil bli avmerket slik at brøyting ikke skal ødelegge fundamentet.Kjære medlemmer.

Styret har fått en del spørsmål rundt den nye innkjøpte hallen – og vi beklager at det har tatt tid å komme med en oppdatering.

Saken er at gammel hall var satt opp med en midlertidig tillatelse – og den nye hallen har vi blitt opplyst om er å anse som en permanent oppførsel. Dette var vi ikke klar over – og dermed gjør det fremdriften en del tyngre – og vil dessverre ta lengre tid enn forventet og håpet - (MEN det kommer til å bli bra når vi er ferdige)

Prosessen med å søke skiklubben og kommunen, i tillegg til en del andre praktiske oppgaver tilknyttet til dette, er i gang, men vi kan ikke på nåværende tidspunkt komme med en dato, der hallen står ferdig klar til bruk. Vær dog klar over at vi jobber hardt med saken.

EHK har et bra område å trene på, og gressmatten, der gammel hall sto, er nå ryddet slik at det vil være mulig å bruke den plassen, i tillegg til grusplassen. Styret ber alle som trener på vårt område (både kurs, treningsgrupper og engentreninger) om å være tålmodige og ikke minst hyggelige med hverandre, og dele plassen i minnelighet og uten at det blir missytringer – vi er litt i «samme båt» alle sammen.

Styret vil komme med oppdateringer om både hall og plassen etter hvert som arbeidet skrider frem.

Det blir selvfølgelig heller ikke snakk om hallavgift så lenge vi ikke har hall å trene i.

Alle gruppeledere har nøkkel til kiosken og kan sette på utelyset ved behov (husk å skru det av når dere er ferdige) – i tillegg har vi satt opp en nøkkelboks ved døren til kiosken med nøkkel til containeren, slik at medlemmer kan ha egentrening med det utstyret som står der.


Takker på forhånd for tålmodigheten – og ønsker alle god trening.

Mvh Styret i Eidsvoll Hundeklubb


Vi samarbeider med:

Eidsvoll Hundeklubb

PB: 105

2071 Råholt

Org nr: 981462130


© COPYRIGHT 2020. ALL RIGHTS RESERVED.

facebook link