Miljøtrening

Dette er en trening som passer best for valper/unghunder, men alle er selvfølgelig hjertelig velkommen. Vi trener på det å bedre kontakten med eier i hverdagen og lærer hunden hvordan den skal håndtere utfordringer den møter. Det vil alltid være en ansvarlig på disse treningene og det blir lagt opp til enkle øvelser med eier og hund. Disse kveldene gir også en ypperlig mulighet for sosialisering både for hund og eier.Kontaktperson:

Øyvind Wiik

Mobil: 456 86 242

Mail: wiikyvind@gmail.com


Miljøtrening aug-des 2020Eidsvoll Hundeklubb – miljøtrening torsdager kl. 1800 - 1930. (alle hunder må være luftet før treningstart)
Aktivitetsplan fra august til desember. I denne perioden skal vi i tillegg til vårt vanlige program, ha mye fokus på kontakt og båndtrening.
Blir det kaldere enn – 10 er det ingen organisert trening.


Alle treningene starter med tilvenning / hilsetrening.
OBS: Treningene må ikke forveksles med hundekurs. Miljøtreningene er ett tilbud
til hundeiere som ønsker å trene sammen med likesinnede.
Grunnlaget for all trening skapes hjemme. Alle øvelser må trenes inn i trygge omgivelser, men det er også nødvendig å trene sammen med andre mennesker og hunder slik av den enkelte hund blir trygg i ulike omgivelser. Dere vil fort oppdage at øvelser hunden klarer hjemme blir vanskeligere når dere trener sammen med andre. Nettopp derfor er det viktig med miljøtrening. Målet med torsdagstreningene er å skape hunder som fungerer godt i hverdagen.

Ta kontakt med meg hvis det er noe du lurer på:
Øyvind Wiik 456 86 242 wiikyvind@gmail.com


Vi samarbeider med: