Rallylydighet

Rallylydighet

Rallylydighet er en utfordrende og spennende sport som består av mange forskjellige øvelser. En og samme bane består av et utvalg av forskjellige øvelser - fra 10 til 22, skilt. Det konkurreres i klassene; Rekrutt, 1, 2, 3 og Elite, med stigende vanskelighetsgrad. Man kan bruke verbale og visuelle kommandoer samtidig. Og man kan rose hunden underveis.  

I rallylydighet starter alle med 200 poeng og blir trukket for ” feil” som stramt bånd, skjeve sitter (over 45 grader), uriktig utført øvelse, eller at fører rett og slett går seg bort i banen. Øvelsene på konkurranse kan inneholde hoppehinder, lengdehinder og slalåm hentet fra agility. Og kan også innholde sikrus øvelser - som gå i mellom bena til fører eller snurre rundt sin egen akse...


Kan hunden din jobbe for deg, og grunnleggende kommandoer som. sitt, dekk og fot, kan rallylydighet være noe for deg!


Du trenger ikke konkurrere for å være med i gruppa, bare du og hunden har det gøy på treninger og tar nye treningsutfordninger!


Hovedfokus er rettet mot glede, samspill og holdninger!


Vi trener onsdager fra kl 14.00 til 21.00  (i juli til kl 20.00) samt annenhver fredag fra 20.00 - 23.00 om hallen er ledig (kurs aktivitet går foran) følg med på booking kalender, denne oppdateres jevnlig.Kontaktperson:

Marianne Olsrud 

Mob: 45 25 12 47

E-postadresse ligger under fane styret og andre kontaktpersoner